Deelnemen aan het Geluk?

In het Geluk huur jij, de ondernemer, een plekje in de winkel waar jij jouw unieke, handgemaakte of lokale producten presenteert. Op je rek, molen, plank of kast staat duidelijk je bedrijfsnaam en er zijn altijd verwijzingen naar je webshop of flyers te vinden om je eigen naamsbekendheid te verhogen. Over de omzet van de maand betaal je 10% commissie, wij doen voor jou de verkoop en natuurlijk de marketing!

Ben je officieel geen ondernemer? Het is niet verplicht om ingeschreven te staan bij de kamer van koophandel.


Startende ondernemer?

We willen niet alleen maar je spullen verkopen, hulp bij de opstart vinden we leuk en kan ons allebei versterken. Heb je nog geen logo, naam of is je product nog niet geoptimaliseerd? Geen probleem, we denken graag met je mee!

Huurprijzen

De huurprijs ligt niet vast per vierkante meter. Elk product is verschillend en samen kijken we wat het beste werkt voor jouw product. Verspreid door de winkel zodat het past bij andere producten of misschien wel op een centrale plek.

Vanaf €12,50 kun je een plek huren, qua grootte te vergelijken met een wandkaartenrek.

Voorwaarden

Huurprijzen zijn maandelijks (exclusief 21% btw) en gelden wanneer er een contract van 3 maanden wordt afgesloten. Je gaat een contract aan van 3 of 6 maanden welke daarna stilzwijgend wordt verlengd met dezelfde termijn. Opzeggen dient voor de eerste van je laatste contractmaand te gebeuren.

Alle verkopen worden bijgehouden in een digitaal kassasysteem, eens per maand ontvang je een verkooprapportage over de voorgaande maand.

Opstart

Samen met jou zoeken we een goede, passende plek in de winkel uit. De producten kan je zelf komen brengen, maar mogen ook opgestuurd worden. Tijdens de huurperiode is er altijd contact over verkopen, voorraad, vragen of andere zaken. Eens per kwartaal is er een bijeenkomst met alle ondernemers om samenwerkingen te creëren en te kijken naar de koers van de winkel.